2012. május 30., szerda

Liebster blog díj! :))


Napok óta azon gondolkozom, hogyan is köszönjem meg Katának a díjat. Tudjátok, ő nem csak a „blogbarátnőm” és „hobbis társam”, hanem a kislányom is. :)
Évek óta törzsvendég vagyok a Tildasfarmján, nem kis büszkeséggel figyelem Tilda babáit és egyéb gyönyörű munkáit. De azt is el kell mondom, hogy Kata nehezen viseli, ha túlcsorduló anyai érzelmeimet rázúdítom. Ezért csak annyit írok, hogy:
Katuskám, köszönöm!

És akiknek szeretettel továbbadom a díjat: 
Greaty kreatív varróműhelye: http://gretyg.blogspot.com/
Meilinger Zita blogja: http://zitameilinger.blogspot.com/

Liebster blog szabályzat:
 
1.) Választani kell 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 2oo követője van és át kell adni a díjat.
2.) Meg kell köszönni a díjat, akitől kaptam.
3.) Meg kell jelentetni a blogon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadom, és üzenetet kell hagyni számukra, hogy megkapták a díjat.
4.) Végül meg kell osztanom magamról 5 dolgot.
 
1. A levendularajongók népes táborába tartozom. Szeretem a színét, az ízét, az illatát, és nem a véletlen műve, hogy kertünkben lassan egyeduralkodóvá válik a levendula.

2.Nem tudom, hogy a három és fél éves unokám vagy én élvezem-e jobban a Kisvakond történeteit. :) Órákig képesek vagyunk Krtek kalandjait olvasni vagy a filmjeit nézni.

3. A varráson kívül van még egy hobbim, amit lassan négy évtizede művelek. Több száz gyereket tanítottam meg írni, olvasni, és még mindig szeretek tanítani! :)

4.Tavaly először sikerült tartósítószer és cukormentes befőtteket és lekvárokat eltennem, ezért idén nagyon várom befőzési szezont, hogy a spejz polcait ismét feltölthessem.

5. Remélem, hogy a nyáron újrakezdőként nem csak a 3. angol leckéig sikerül eljutnom! :)